avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibila inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibila inselaciune

Buna ziua. De curand am achizitionat un autoturism sh cu o anumita suma de bani. Am vazut masina, nu am verificat-o la service, mi-a placut si am cumparat-o de buna credinta ca este in stare tehnica f buna, proprietarul aratandu-mi mai multe facturi de la reprezentanta reprezentand valoarea pieselor schimbate in timp. #-o. Dupa ce am verificat-o la service, mare SURPRIZA :O : suma totala pentru schimbarea pieselor+manopera a fost de 2500 lei.Mentionez ca am deviz de manopera si piese. As dori un raspuns de la dumneavoastra. In acest caz cum pot sa recuperez din bani de la fostul proprietar si in ce baza legala ?Se poate numii INSELACIUNE ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2017
dany6969, utilizator
Cel mai recent răspuns: dany6969 , utilizator 19:51, 23 Martie 2017
Trebuia sa o verificati inainte. Nu este inselaciune, asa sunt masinile second hand, mai necesita reaparatii.
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme service auto emildr emildr Buna ziua , Am si eu o problmena cu un service auto , mai exact : In urma cu o luna am avut un accident auto minor (eu pagubit) am primit RCA am facut ... (vezi toată discuția)
Suma dosar daune insuficienta ilal3x ilal3x Buna ziua, In luna noiembrie 2012 am fost implicat cu masina personala (fabricata 2002) intr-un accident auto. Nu mi s-a acordat prioritate de cineva care a ... (vezi toată discuția)
Despagubire societate asigurari g_leabu g_leabu buna seara... numele meu e george si am nevoie de o indrumare la urmatoarea problema : saptamana trecuta tatal meu aflandu-se oprit la o trecere de pietoni a ... (vezi toată discuția)