avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare in UE la acelasi angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare in UE la acelasi angajator

Buna ziua,

1.Salariat trimis 3 saptamani in Germania, apoi 1 saptamana in Olanda, angajatorul are contract de prestari servicii cu un client care este din UK. Cum se va proceda cu salariul minim din tarile respective? se va trimite Revisalul de doua ori daca stim perioadele de detasare ? Functioneaza in Revisal acest tip de detasare? Cum se va evidentia in stat cele 2 salarii + salariul de baza din contract? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 24 Martie 2017
Cand este detasat in germania i se va acorda salariul minim din Germania, iar cand este detasat in Olanda i se va acorda salariiul minim din aceasta tara.

Revisal-ul se va transmite de doua ori : o data pentru detasarea in Germania si o data pentru cea din Olanda.
Multumesc, dar nu regasesc in Revisal detasarea in afara tarii la acelasi angajator. Referitor la salariul minim am inteles din lege ca trebuie platite salariile din respectivele tari, dar cum trec acest lucru in statul(softul de salarii) in care eu am salariul de baza din Romania si mai trebuie sa adaug inca doua salarii. Cum rasplatesc un salariat cu 5 ani vechime si unul cu sase luni(care confrorm cim au salarii brute diferite in functie de vechime si experienta, respectiv 2500 ron si 5000 ron brut) dar pentru care in tarile respective va trebui sa platesc salariul minim de acolo.
Nu are cum sa fie acelasi angajator si in afara tarii ... citez : "..angajatorul are contract de prestari servicii cu un client care este din UK. ...."

Detasarea trebuie sa se faca la clientul din UK , dar va presta activitatea in Germania si Olanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu si suspendare ... lyly64 lyly64 Buna, in revisal se opereaza detasarea si obligatoriu si suspendare cim, cand un angajat este detasat in interesul serviciului ( în cadrul aceluiaşi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate freelancer mariustofu mariustofu Momentan muncesc in Olanda ca inginer electric , contract de munca olandez . Doresc sa deschid in tara un SRL , sa fiu angajat si sa prestez servicii catre ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 NicholasRenov NicholasRenov Buna ziua, Am si eu nevoie de un raspuns; Dupa obtinerea formularului A1 , trebuie sa\'l inregistram in tara unde vom activa? Specific tara UK; Ce anume ... (vezi toată discuția)