avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care sunt legile la care se refera art.40 CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care sunt legile la care se refera art.40 CM

Art. 40
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi....
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;

La ce legi se refera ?
Am primit decizie de mutare si o noua fisa de post atasata si baza legala este doar art.40 codul muncii. Nu sunt functionar pubic ci doar angajat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 24 Martie 2017
Actele constitutive ale societatii, decizii ale angajatorului, c.c.m. aplicabil, reg.intern etc. sunt documente care pot reglementa situatia in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Target - fisa postului nicebebe nicebebe Buna seara, Acum 6 luni m-am angajat pe o functie de conducere intr-o banca. La interviu mi s-a spus ca nu am target si ca sunt responsabila de realizarea ... (vezi toată discuția)
Legalitate decizie samblaky samblaky Daca in Regulamentul intern stipuleaza ca \\" angajatu este obligat sa execute atributiile scrise transmise pe cale ierarhica, in afara fisei postului si a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casiera pe studii medii la o instituție publică, ... Elenabbb Elenabbb Buna ziua, sunt casiera pe studii medii la o instituție publică, angajatorul dorește să modifice fisa postului pentru a efectua angajament, propunere și ... (vezi toată discuția)