avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata impozit teren
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata impozit teren

Buna ziua,
o ruda, pensionar, cu pensia minima, a vandut cu ceva timp in urma o suprafata de teren arabil. Cand a mers impreuna cu cumparatorul pentru semnarea actelor, i s-a solicitat de la primarie plata unui preuspus impozit pe acel teren, desi atat ea, cat si sotul, de asemenea pensionar si veteran de razboi, stiau ca nu trebuie sa plateasca impozit pe teren, nu li s-a mai solicitat pana acum de la primarie acest lucru. Ne puteti da cateva lamuriri in acest caz?

Va multumim!

Alte discuții în legătură

Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi edparaschiv edparaschiv Buna ziua, Vaduva unui veteran de razboi nu a declarat la primarie terenul extarvilan. Anul acesta l-a declarat si i-au fost calculate la declarare ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe teren - veteran de razboi cameliachivereanu cameliachivereanu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, urmasii veteranilor de razboi, (sotiile), daca platesc impozit pe terenul arabil extravilan sau sunt scutiti de la plata; ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)