avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit marit la apartament pentru sediu PFA?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit marit la apartament pentru sediu PFA?

Buna ziua,

Sediul PFA il am intr-una din camere, este necesar sa depun declaratie ca nu desfasor activitate economica pt. a evita impozit marit?

Am incercat sa ma lamuresc pe google, dar articolele sunt din primavara anului 2016, sunt convins ca de atunci s-a mai modificat legislatia.
Cel mai recent răspuns: hetfield , utilizator 15:17, 24 Martie 2017
Este corect, completarea declaratiei respective este suficienta pentru a nu plati impozit marit...bineinteles, acest aspect trebuie sa fie real!
Unde?, cum? pana cand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor in care se desfasoara activitate economica lorei lorei Va rog frumos sa ma lamuriti in legatura cu o situatie: Sunt PFA, sediul acestuia este la tatal meu acasa. Nu desfasor activitatea la sediu si nici nu deduc ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirile persoanelor fizice cu sediu social pfa dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Intrebarea mea este relativ la impozitul pe cladiri in cazul existentei la adresa respectiva a unui sediu social de PFA/firma pentru anul ... (vezi toată discuția)
Pfa - schimbare desfasurare activitate firma flory2v flory2v As vrea sa stiu daca pot schimba desfasurarea sediului la PFA, acum in luna ianuarie 2016. Activitatea pfa-ului meu in prezent, este scris in certificatul ... (vezi toată discuția)