avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Compensare impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Compensare impozit auto

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: din 2008 m-am mutat cu domiciliul intr-o alta localitate din acelasi judet. In perioada 2008-2016 am achitat impozit auto la Primaria unde am avut domiciliul initial (acest domiciliu este tot pe numele meu in continuare), conform declaratiilor de impunere pe care le primeam. In ianuarie 2017 au "descoperit" cei de la Primarie ca nu am masina mutata pe domicililu unde stau acum si mi-au mutat dosarul la Primaria actuala. Mi-au compensat impozitul auto platit in perioada 2011-2016 cu impozitul pe cladire din 2017.
Prin aceasta compensare eu acum cica figurez cu impozitul auto neplatit in aceasta perioada si mi-au perceput penalitati si majorari de intarziere. Ei au compensat in luna ianuarie a acestui an impozitul anterior, platit de mine la timp, cu impozitul curent (impozitul pe cladire din 2017). Inteleg sa "replatesc" acest impozit compensat, dar nu inteleg de ce imi percep majorari si penalitati.

Va multumesc foarte mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Plata majorari bogy196 bogy196 Buna ziua Apartamentul in care locuiesc a fost proprietatea bunicilor mei. In anul 1985 a fost facut un schimb de locuinte intre bunicii si parintii mei ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu impozit auto Oa Na Oa Na Am schimbat domiciliul in ianuarie 2010 pe o casa construita in Ilfov si am lasat masina pe vechea adresa in sectorul 5, unde am si platit impozitul auto pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! din anul 2017 m/am mutat din sectorul 2 in sectorul ... Miroiu77 Miroiu77 Buna ziua ! Din anul 2017 m/am mutat din sectorul 2 in sectorul 5. Din nestiinta, am continuat sa platesc impozitul pentru autoturism tot la sectorul 2. Acum ... (vezi toată discuția)