avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua ! Din anul 2017 m/am mutat din sectorul 2 in ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua ! Din anul 2017 m/am mutat din sectorul 2 in sectorul ...

Buna ziua ! Din anul 2017 m/am mutat din sectorul 2 in sectorul 5. Din nestiinta, am continuat sa platesc impozitul pentru autoturism tot la sectorul 2. Acum vrand sa vand masina am adus actele de transfer auto de la sect 2 la sect 5, dar aici mi s/a calculat inca o data impozitul auto dinanul 2017 moment in care mi/am schimabat domiciliul pe Cartea d Identitate. Intrebarea este. Eu cum pot sa imi recuperez banii, aprox 4100 lei de la primaria sect 2. Pe langa acesti bani care reprezinta taza auto din 2017 pana in 2021 mi s/a aplicat si penalitati in valoare de 650 lei la primaria sect 5. Aceasta suma de penalitate o mai pot recupera ? Eu am platit la zi impozitele dar asta este. Va multumesc mult pentru intelegere si ajutor @ Cu mult respect , Miroiu V

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este legal? am ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare la dv dacă este legal? am făcut transferul la mașină dintr-un sector 5-sector 4 menționez căci în certificatul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu impozit auto Oa Na Oa Na Am schimbat domiciliul in ianuarie 2010 pe o casa construita in Ilfov si am lasat masina pe vechea adresa in sectorul 5, unde am si platit impozitul auto pana ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru nedeclarararea autoturismului la termen la impozit xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Va rog sa-mi spuna cine stie cat e amenda pt nedeclararea autoturismului la taxe si impozite in termen de 30 de zile? Problema e ca mi-am ... (vezi toată discuția)