avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chirie bloc ANL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

chirie bloc ANL

Buna seara, am o garsoniera ANL in chirie a carui contract s-a prelungit anual printr-un act aditional anual. Anul trecut in mai a expirat, am continuat sa-mi achit chiria pana in decembrie 2016, in luna martie am fost chemata la semnarea unui nou act aditional cu o valoare a chiriei de trei ori mai mare,am refuzat sa-l semnez si am anuntat ca preadau garsoniera. Pot fi obligata sa platesc chiria din lunile ianuarie-martie daca nu exista un contract semnat?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:10, 24 Martie 2017
Din moment ce ați anunțat că predați garsoniera, deci există dovada că ați folosit-o, eu cred că datorați chiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie anl / hcl aplicata retroactiv padrecatalin padrecatalin Buna ziua. Ma numesc Popescu Catalin si am avut contract cu ANL in rosiorii de vede care a expirat in 15 sept 2009. Ne-au anuntat sa venim sa semnam noile ... (vezi toată discuția)
Anl_uri - chiria majorata platita retroactiv? wiliilie wiliilie Locuiesc intr-o locuinta ANL de 5 ani si jumatate.Am fost anuntati in luna decembrie ca s-a majorat chiria (s-a dublat aproape!) dar ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Chirie anl cu penalitati excalubur excalubur Buna ziua, In anul 2008 am incheiat un contract de inchiriere a unei locuinte tip ANL, pe o perioada de 5 ani. Incepand cu anul 2013 s-au incheiat, anual, ... (vezi toată discuția)