avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict intre vecini- cum procedez?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict intre vecini- cum procedez?

Buna seara,as dorii sa intreb....s-a iscat un conflict intre vecini intre mama mea si o vecina,vecina a aruncat cu o caramida spre mama mea dorind sa o loveasca,dar s-a ferit la timp...cum trebuie sa procedez cu politia?
Cel mai recent răspuns: mn_ioan , utilizator 22:15, 24 Martie 2017
Fara martori, nu poti dovedi nimic. Vecina nu recunoaste. Politia nu va lua nici o masura in favoarea mamei dv. Puteti depune o plangere scrisa, dar putine sperante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere, cerere ordin de restrictie. FlorianFlorian FlorianFlorian Salut. Am primit un apel de la un baiat, minor, care ma ameninta sa nu mai vorbesc cu prietena lui. Eu am 18 ani impliniti. Am vrut sa clarific treaba si ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de violare de proprietate si cercetarea politiei carasclaudiu carasclaudiu Buna! 1. In data de 24.10.2013 orele 21,00 un vecin cu care am un conflict pentru ceva teren si autorizatie lispa a constructiei (a lui), intra noaptea in ... (vezi toată discuția)
Lovire ContSters439027 ContSters439027 Buna ziua,in seara de Paste am inchiriat cu mai multe persoane o locatie pentru a petrece,usa de la intrare fiind incuiata 1 grup de 4 persoane au inceput sa o ... (vezi toată discuția)