avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire

Buna ziua,in seara de Paste am inchiriat cu mai multe persoane o locatie pentru a petrece,usa de la intrare fiind incuiata 1 grup de 4 persoane au inceput sa o forteze ,eu auziind asta m-am dus sa vad ce se intampla timp in care m-am trezit cu o caramida trecandu-mi pe langa cap ,care a fost arunca prin geamul lateral al localului ,am incercat sa deschid usa care nu se mai deschidea ,am reparat clanta si am reusit sa o deschid ca am deschis-o cele 4 persoane 3barbati si o fata(minora) au devenit foarte irascibile vrand sa patrunda in local ,le-am explicat ca nu se poate timp in care unul din barbati a vrut sa ma loveasca m-am ferit si l-am lovit cu piciorul in piept (nu incat sa cada) mai departe am fost tinut de o parte de 2 prieteni iar alte 2 persoane care erau la petrecere l-au lovit pe cel care incercase sa ma loveasca ,intre timp la fata locului s-au deplasat 1 echipaj al politiei si unul al jandarmerie timp in care cel care a incercat sa ma loveasca a fugit ,am stat de vorba cu politia le-am explicat situatia si vazand o cheie pe jos i-am intrebat pe cei 2 care erau cu cel care a vrut sa ma loveasca daca este a lor ,au devenit recalcitranti au fost incatusati si dusi la politie ,mai exact dupa o luna jumate s-a depus o plangere impotriva mea si impotriva a 4 persoane 1 din ele fiind cel care l-a batut pe vatamat iar 3 eu si inca 2 prieteni care nu l-au atins ...are 35 de ingrijire medicala pe certificat desii a 2 a zi parea ca nu i s-a imtamplat nimic ...momentan mai sunt cercetat intr-un dosar pentru trafic de droguri de risc (cannabis) va rog o parere ce ar trebuii sa fac ?Sa astept procesul care va dovedii ca nu eu l-am batut de 35 de zile sau sa incerc sa-l fac sa-si retraga plangerea ??? Din cate am inteles cei 2 barbati care erau cu el nu s-au dus si nici nu vor sa se duca martori la tot "spectacolul " acesta daca as primii cu suspendare pentru trafic ?? este posibil chiar daca nu eu l-am batut sa se spuna ca sunt vinovat pe motiv ca el ma acuza de asta ??? (in declaratia lui a scris ca era foarte beat cand a venit la acea locatie, iar eu am explicat ca nu eram beat si am stat de vorba cu agentii care s-au deplasat acolo ??? Va rog daca se poate un raspuns ,va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters439027 , utilizator 14:37, 3 Septembrie 2017
In urma audierii tuturor persoanelor implicate in mod direct si a martorilor prezenti o sa se contureze situatia de fapt.
Daca reiese ca nu l-ati agresat si plangerea penala este formulata si impotriva dvs, se va dispune clasarea in ceeea ce va priveste.
Daca puteti rezolva amiabil cu atat mai bine.

Va multumesc frumos pentru raspuns,majoritatea persoanelor care au participat la acea petrecere au spus ca nu eu l-am agresat ,ceea ce ma intereseaza este in caz ca martorii lui se prezinta ,cei doi barbati si (minora-16 ) ani fiind iubita lui si dau declaratii mincinoase ,cum ca si eu l-am batut ? (inca ceva cei doi care erau cu el au amenzi in acea seara din cate am inteles 17 mil fiecare ) ar putea conta si asta? Multumesc frumos ,o zi placuta !!
Nu conteaza daca cei 2 prieteni ai persoanei vatamate nu doresc sa fie audiati in calitate de martori; vor fi citati de organul de urmarire penala daca au fost prezenti la eveniment si au obligatia sa se prezinte.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Dar in cazu in care se prezinta ,si spun ca si eu ,iar eu am in cel moment cel putin 15 martori care au vazut ca nu l-am lovit ? Ceea ce ma face sa ma gandesc la ceva rau este celalalt dosar in care sunt cercetat cel de trafic de droguri de risc ,pt ca atunci din ce cred eu daca voi primii o pedeapsa cu suspendare (nu am antecedente ,nu s-a gasit nimic la locuinta mea la perchezitie) se va merge pe ideea "stai ca asta e traficant"etc ...el l-a lovit ??
Problema mea este ca persoana vatamata nu a stiut exact cine l-a lovit cu unul dintre cei care l-a batut s-a impacat ämiabil"iar pe celalalt nu si l-a mai amintit foarte bine si din cauza aceasta a spus ca l-a lovit 1 prieten al meu care seama cu cel care l-a batut ?Normal din moment ce ei au venit peste noi au spart geamurile localului ,i-a luat si politia cred ca nu ar trebuii sa-mi fac griji ,dar nu cunosc foarte bine legea ,precizez ca in seara respectiva eu nu am primit amenda nimic ,iar cel care va spun ca l-a lovit ,are o simpla amenda pentru tulburarea linistii publice de 200 de lei? Va multumesc si imi cer scuze ca sunt sacaitor ,dar incerc sa pot sta linistit cel putin pana se solutioneza acest dosar cu traficul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Pv contestatie, mai complicat petru88 petru88 Sa fac un rezumat, in noapte dinspre 27-28.02.2010, eram cu pretenii mei intr-un club, langa noi fiind alt grup. La un moment dat unul dintre cei care stateau ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala intre batrani drerd drerd Victima ,73 ani, fiind beata, s-a dus la bunicul meu la poarta , a aruncat cu pietre inauntru , si a dat cu un topor in poarta . Bunicul meu, 76 ani, a ... (vezi toată discuția)