avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... iluminat stradal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

iluminat stradal

Buna dimineața,
Locuiesc într-un cartier nou, cu drumuri predate la Primarie. Nu avem iluminat stradal, deși exista stâlpi și lămpi, deoarece dezvoltatorul nu si-a îndeplinit îndatoririle nici calitativ nici cantitativ (nr. stalpi, distanta intre stalpi) fata de primărie și rețeaua nu a fost preluată. Dezvoltatorul e declarat falimentar (pers fizica) fără vreun interes în a mai investi sau termina lucrările in cartier.
Care sunt modalitățile de a obține iluminat stradal chiar și prin crearea unei noi rețele din partea Primăriei.. Primăria în nerepetate rânduri ne-a dat răspuns negativ la toate demersurile noastre.
Menționez ca cei de la Electrica au preluat lucrarea și ca avem curent pe stâlpi și în locuințe.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Iluminatul public sau privat? Narcisa_ Narcisa_ O cunostiinta care sta la tara, mi-a povestit ca vecina ei are lumina de pe stalp de la Electrica S.A.chiar in ograda sa (ograda vecinei). Normal iluminatul ... (vezi toată discuția)
Stalp de iluminat in fața proprietății Claudiu1992 Claudiu1992 Bună ziua. Locuiesc la o adresa unde nu exista stalp de iluminat in fata proprietății. Ma pot adresa primăriei cu o cerere sau cum pot proceda de a ... (vezi toată discuția)
se poate trage curent, fără acordul asociației, de la rețeaua comună din casa scării pentru a ilumina un drum de servitute pentru mai multe blocuri? draghicihome draghicihome Buna ziua. Se poate trage curent de la reteaua comuna din casa scarii pentru a alimenta cu energie electrica iluminatul unui drum de servitute, comun pe mai ... (vezi toată discuția)