avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan ..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan ..

Buna ! Pe scurt am fost prins beat la volan cu o alcolemie de 0,94 in alcooltest , in sange imi iese dublu , stiu ! Acuma intrebarea mea este la ce as putea sa ma astept ? Permis anulat , nu ? Au trecut deja cateva saptamani si nu mi-a venit nici o hartie sau ceva , este normal ? La ce as putea sa ma astept ? Si daca o sa mi anuleze permisul , pe ce perioada il anuleaza ? Am inteles ca dovada ca sa conduc pana incepe procesul nu pot sa scot , nu ?
Mentionez ca nu am dat nici o delaratie inca , n-am fost chemat , m-am dus singur la sectie si mi s-a spus sa astept ...
Va rog cateva sfaturi si e prima abatere :(
Cel mai recent răspuns: No1 , utilizator 15:19, 25 Martie 2017
Ok! Daca o sa platesc analizele este posibil sa termin mai repede cu judecatoria , nu ?
Da, este posibil.
Si daca vreau sa mi recunosc fapta ca sa primesc o pedeapsa de la procuror , este posibil ? Ca sa nu ma mai judec ..
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2017
No1, utilizator
Nu puteti scapa de judecata, exista insa posibilitatea sa incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei cu procurorul, dar si in acest caz, dupa ce se incheie acordul, procurorul sesizează instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în fond şi trimite acesteia acordul de recunoaştere a vinovăţiei, urmand ca instanta sa se pronunte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am inteles , va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la ... Fataldmg Fataldmg Am fost prins baut la volan cu intentia de a parca masina la 20m distanta de locul de unde era parcata inainte. La aparatul etilotest a iesit 0.41, la sange ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta bauturilor alcoolice Mihai Ioan Mihai Ioan In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan- savarsirea infractiunii in termenul de incercare- consecinte ionut2017 ionut2017 Buna ziua,un urma cu 2 ani am primit o pedeapsa de doi ani cu suspendare si 5 de incercare pt furt,de curand am fost prins baut la volan,CE mi se poate ... (vezi toată discuția)