avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inlocuire tablou electric din gospodarie fara ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inlocuire tablou electric din gospodarie fara interventia Electrica

am un tablou electric de distributie antic de 50 de ani si as dori sa-l inlocuiesc dar este o problema ,deoarece contorul este de tip nou si este inclus in locul celui vechi intre sigurantele cereamice nu pot sa realizez lucrarea fiind si sigilat. deci cum ar trebui sa procedez,daca ii chem pe tipii de la electrica banuiesc ca nu vin, sau mai mult ma costa o avere pt inlocuire cu toate ca eu am panoul de distributie realizat stas cu disjunctoare siemens. Deci cum ma sfatuiti sa procedez.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:28, 25 Martie 2017
Apelati la o firma specializata sau un electrician autorizat.
Daca este sigilat trebuie sa apelati la furnizor.
Din cite stiu se scot acum toti contorii in afara locuintei. Cel mai bine intrebati la furnizorul de energie, va vor informa cind va avea loc lucrarea.
Sigiliul este pus de firma care distribuie energia electrica, indiferent de locul de amplasare al tabloului electric.
Interventia poate fi facuta doar de catre firma distribuitoare de energie electrica daca doriti sa nu aveti probleme, ulterior, chiar daca se va resigila contoarul de catre electricianul unei alte firme, specializate, care va accepta sa faca interventia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil tablou electric - scara blocului mishumishu mishumishu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Tabloul electric de pe scara blocului este neasigurat si oricine poate umpla la sigurante. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)