avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina deranjata de mine
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina deranjata de mine

Buna ziua!
De aproape 20 ani locuiesc intr-un apartament in centrul orasului si m-am inteles mereu foarte bine cu toti vecinii. Obisnuiam sa petrecem de sarbatori si aniversari.
De curand s-a mutat la 2 etaje sub mine o familie cam neprietenoasa. Au renovat oamenii apartamentul si nu au lipsit bormasina si ciocanul in acest proces de renovare.
Am fost cu totii intelegatori si nu l-i s-a atrat niciodata atentia, ca asta inseamna sa stai la bloc, trebuie sa ne acceptam unii pe ceilalti.
Dupa ce au terminat de renovat, au inceput sa ne atraga atentia ca ii deranjam cu muzica. Ei nu vor sa auda niciun fel de muzica la nicio ora, ei sunt deranjati chiar si de revelion, copilul lor are nevoie de odihna non-stop. De retinut faptul ca nu este vorba de un copil cu dizabilitati, dar ei invoca acest motiv pentru a ne sensibiliza.
Le-am explicat cu totii ca nu ascultam muzica pentru a-i deranja pe ei, ci pentru ca ne simtim bine si nu e frumos ca cineva sa apara si sa strice tot.
Le-am spus cu frumosul sa se mute de la bloc la casa, ca asa procedeaza oamenii ce vor liniste.
Mentionez ca nu am abuzat niciodata, nu am ascultat muzica mai tarziu de ora 21:00 si am respectat tot timpul orele de liniste.

In ultimele saptamani au inceput sa atace miseleste, in sensul ca fac reclamatii la politia locala care vin sa imparta avertismente si amenzi.
Chiar politistii ne-au spus ca lor nu li s-ar parea deranjant ceea ce facem, dar daca un vecin reclama ei trebuie sa ia masuri.
Mi-au recomandat sa nu mai ascult muzica, sa traiesc batraneste pentru ca nu au cum sa ma ajute.

Am multi vecini martori care pot confirma faptul ca nu deranjez si ca noii vecini sunt niste carcotasi.
As putea face o plangere pe motiv ca ma simt hartuit de acesti vecini?
Cel mai recent răspuns: Mytro , utilizator 01:43, 26 Martie 2017
Nu as vrea sa le tin partea vecinilor, dar daca muzica se aude la 2 etaje mai jos poate ar trebui sa luati in considerare un volum mai mic . De asemenea, nu cred ca este un atac miseleste faptul ca au apelat la politia locala din moment ce nu au gasit intelegere la dumneavoastra .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de liniste de la bloc intrebareintrebatoare intrebareintrebatoare Tocmai m-am mutat la bloc cu chirie si am aflat de orele de liniste, acestea din bloc sunt de la ora 14:00 - 17:00 si 22:00 - 7:00. Am citit legea 61/1991, dar ... (vezi toată discuția)
Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)