avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizare constructie.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizare constructie.

Buna seara! Doresc sa ridic o anexa ( baie si bucatarie) lipita de casa, constructie din BCA, structura casei nu va suferi modificari, fara fundatie. Am nevoie de autorizatie de constructie? Din cate am inteles, constructiile fara fundatie nu necesita autorizatie. Si am nevoie de acordul vecinilor? Casa pana in prezent nu are intocmit cadastru si intabulare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: wick , utilizator 13:24, 27 Martie 2017
Bună ziua,

Eu consider că vă va trebui Autorizație în cazul acesta, chiar dacă nu faceți fundație. Va trebui făcut și cadastru și intabularea pentru obținerea Autorizației. Nu cred că v-ar trebui acordul vecinilor.
Totuși v-aș recomanda să faceți o vizită la compartimentul Urbanism din cadrul Primăriei din raza localității d-voastră pentru a afla mai multe detalii legate de posibilitatea construirii și actele necesare dacă e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere ... atentu atentu Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere cu destinaţie de bucătărie de vară în spatele casei mele, lipită de peretele casei ... (vezi toată discuția)
Magazie linga gard burvic67 burvic67 Buna ziua Nu sunt un adept al rezolvarii micilor divergente cu vecinii in instanta ,dar vreu sa stiu daca e bine sau nu Anul trecut am ridcat un zid pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)