avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare teren extravilan in curs de intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare teren extravilan in curs de intabulare

Buna ziua,

Intentionez sa cumpar un teren extravilan care este in curs de intabulare, are cadastru, dar intabularea dureaza de ceva vreme.
Cunosc reguile de vanzare si drepturile preemptorilor, dar de la primarie mi s-a spus ca trebuie sa astept intabularea ca sa poata fi dat anuntul cu oferta de vanzare.
Am gasit niste articole legate de acest subiect, in care se spune ca se poate de fapt efectua vanzarea si fara intabulare, de exemplu:
[ link extern ]
Intrebarea e:
Se poate finaliza vanzarea fara intabulare, sau nu?

Va multumesc,
Constantin Petra
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2017
CPE, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ... elryko elryko Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se ... (vezi toată discuția)
Cumparare terenuri in extravilan + intravilan/casa vlad-rusu vlad-rusu Buna ziua, Am citit cateva dintre postarile care sunt pe acelasi subiect si am gasit cateva informatii complete si foarte folositoare. Totusi mai am cateva ... (vezi toată discuția)
Contract superficie teren agricol si dreptul de preemptor vvadan vvadan Buna ziua. Doresc sa inchei un contract de superficie pt un teren agricol arabil extravilan pe care intentionez sa construiesc o sera de 10000 mp. Termenii ... (vezi toată discuția)