avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila la investitii pe termen scurt
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila la investitii pe termen scurt

1) cum se inregistreaza in contabilitate la o societate comerciala plata prin banca la investment banking (cumparari instrumente financiare ) ?
2) la sfarsitul anului primeste fisa de portofoliu cu o suma de castig , cum se inregistreaza in contabilitate si trebuie sa faca declaratia 200 ?

Alte discuții în legătură

Impozitare castig din investitii in unitati de fond stefan60 stefan60 Buna ziua, va rog sa ma ajutati : la 02.09.2013, am cumparat niste unitati la un fond de investitii la o banca#-o, iar la 28.03. 2014 le-am rascumparat=D>, ... (vezi toată discuția)
Cumpararea fortata a actiunilor si declaratie la anaf janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Ne-am pomenit zilele trecute ca primim fiecare, eu si sotul, prin postas, cate 828 lei fiecare, reprezentand \\"valoarea bruta a actiunilor\\" ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind declaratia 205 ella95 ella95 Transferul valorilor mobiliare si al instrumentelor financiare derivate detinute in portofoliu(bursa) pentru care trimestrial s-a depus declaratia 225,iar in ... (vezi toată discuția)