avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica premeditata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica premeditata

Salut, sunt clasa a 12-a, major. Ieri am avut cateva clinciuri verbale cu o colega de clasa, clinciuri care au mai existat in trecut, acum 2 ani, dar doar verbale, fara sa o lovesc. Am preferat arma ignorarii si se pare ca asta a lovit pe creier. M-am mutat in a doua banca cu o prietena pentru a intelege mai bine, intamplarea face ca ea sa aiba banca in fata noastra. Radea continuu in ora de mate(penultima ora, de la 12 la 13), nu ma puteam concentra, extrem, extrem de enervant.I-am spus sa inceteze, a continuat."Doamna profesoara, incercati s-o potoliti ", moment la care m-a amenintat cu bataia "vezi ca eu nu sunt ca aia, te aranjez".
Am iesit de la liceu si, in timp ce mergeam catre autobuz cu o alta colega de clasa, vine un tip, intra in vorba cu ea, nu eram atent pentru pentru faptu' ca nu l-am vazut in viata mea si nu il cunosc. A profitat de faptul ca nu eram atent si s-a furisat in spatele meu, carandu-mi pumni in cap.O secunda, poate chiar doua, nu eram in stare sa sesizez ce s-a intamplat si mi s-a rupt filmu', ca un vuiet continuu.Nu am cazut jos, doar m-am clatinat, m-am tinut pe picioare dupa care am incercat sa ma apar. In toata aia de pumni pe care mi-o expedia catre fata, am reusit sa il lovesc si eu odata si sa il imobilizez, ajungand cu el din trotuar in strada. din tricou mi-au ramas franjuri, adidasii mi s-au rupt, moment la care a intervenit intre noi un anumit inspector de politie care, din ce retin, era in afara serviciului.A sunat la politie si a stat intre noi pana a venit echipajul.Unul dintre politisti m-a intrebat daca vreau sa depun plangere, i-am spus "de ce nu?" si asta s-a concretizat la sectia 1 Brasov.
Eu am spus adevarul in totalitate in declaratie, dar exista o problema: colegei cu care mergeam spre autobuz, ii este teama sa depuna plangere si sa fie martor pentru ca , cel mai probabil, il cunoaste.Mi-a spus pe facebook ca este speriata si ca nu vrea sa aiba probleme pe viitor cu baietii din cartierul respectiv.
Politia l-a luat si pe el la declaratie, dar nu stiu cum a interpretat-o, avand in vedere ca cel mai probabil se va bucura de viitoarele marturii false ale mai multor colege care au vazut tot. Eu cel putin asta cred, sunt prietene bune.
Vineri spre sambata, pret de aproape 10 ore am fost la spitalul Judetean, urgente si mi s-a eliberat o fisa UPU.Nu am fost internat, aici figureaza "dureri si traume", mi-au spus ca nu am nicio ruptura, dar pe partile laterale(un pic mai jos de arcada), acolo unde am ditamai umflaturile,nu "tine" de ei si trebuie sa ma duc luni la medicul legist.

Intre timp,am incercat sa asamblez imaginile si sa imi amintesc locul cu exactitate cat mai mare si am fost la un fast-food sa intreb daca camerele inregistreaza.Mi s-a confirmat si m-au chemat luni.Sper sa aiba in raza de actiune si incidentul.
Sunt dispus, atat eu, cat si parintii mei sa mergem pana in panzele albe pentru dreptate.astept sfaturi
Cel mai recent răspuns: nightstorm , utilizator 15:59, 26 Martie 2017
Buna ziua!

Care este intrebarea dvs.?

Cu stima.
Buna ziua! Ce as putea face mai departe, avand in vedere ca sunt novice? Sa imi iau un avocat, sa insist maine pe certificatul ML?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scăderea notei la purtare din cauza unei probleme des întâlnita Biu2011 Biu2011 Bună ziua! Azi în ora de franceza o colega de a mea se juca cu jaluzelele de geam pt că ea stă lângă geam, jucânduse cu ea în continu a rupt-o, doamna ... (vezi toată discuția)
Un avocat m-a amenintat cu bataia si pana la urma asa s-a intamplat wwd wwd buna seara,am si eu o problema mare,sunt un student in varsta de 22 ani si din cauza faptului ca nu am vrut sa muncesc pe degeaba, si am avut curajul sa refuz ... (vezi toată discuția)
Injurat, lovit, scuipat si batut UNHleaSHD UNHleaSHD Buna seara! Iata ca sunt nevoie sa apelez la forumul dvs. in intamplari nefericite. Acum aproximativ o ora am avut un incident. Stand la discutii pe ... (vezi toată discuția)