avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licenta transport autoutilitara pana in 3.5t
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licenta transport autoutilitara pana in 3.5t

Buna ziua! Intentionez sa cumpar o autoutilitara, gen (Mercedes Sprinter Marfa), pana in 3.5T pentru a transporta diverse marfuri (local), contracost. Intrebarea mea este; Este necesar autorizatie sau licenta de transport?!
Cel mai recent răspuns: B.Cosmin , utilizator 05:23, 28 Martie 2017
Nu este nevoie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Control politie italia grozav grozav buna ziua detin o dubita mercedes sprinter masina a fost autoutilitara eu am transformato in autoturism 8+1 locuri legal cu omologare, ieri ma oprit politia in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un pfa transport marfa Constantin Bogdan iacov Constantin Bogdan iacov Buna ziua. Vreau sa imi deschid un PFA . În care voi transporta cu o camioneta de 3.5t mărfuri contra cost. As vrea să stiu daca este necesar să dețin ... (vezi toată discuția)