avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperarea taxei de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperarea taxei de inmatriculare

Buna seara, as dori sa stiu daca mai e posibila recuperarea taxei de inmatriculare si care ar fi pasii de urmat, va multumesc
Cel mai recent răspuns: angela33 , utilizator 21:05, 26 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pas cu pas de recuperare a taxei de mediu? Ionutbog Ionutbog Buna ziua. Detin prin contract de v-c un autoturism adus din Germania pe care vreau sa-l inmatriculez pe numele meu in Romania. Stiu ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)