avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Buna ziua . De mai bine de doua saptamani sunt cercetat intrun dosar de talharie calificata si tot de atunci politisti care ma cerceteaza nu vor sami dea actul de identitate inapoi . Va rog frumos daca este cineva cine doreste sa ma ajute in acest caz pentru ca din cauza lipsei c.i nu imi por recupera actele masinii si nu imi pot rezolva problemele.
Cel mai recent răspuns: Serbanionut1234 , utilizator 12:08, 27 Martie 2017
Ati mai scris de acesta situatie. Nu este legal sa se procedeze in acest mod, eu personal nu am mai auzit ca organul de UP sa retina cartea de identitate.
Aveti dreptul sa depuneti plangere impotriva celui care v-a retinut actul, personal consider ca este vorba de un abuz.
Stiu ca am mai scris dar nu stiu ce sa fac unde sa ma duc sa imi dea actul de identitate inapoi . Maine sunt programat la R.A.R de stat si nu ma pot duce ca nu am buletinul in original...
Mergeti la cel care spuneti dvs ca vi l-ar fi retinut in prima faza si vedeti ce spune, sa nu fie vorba de o neintelegere.
Nu este nici o neintelegere l.am rugat de atatea ori si imi spune ca trebuie in ancheta . Mi.a dat o copie xerox si a zis ca este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal serban1234 serban1234 Buna. In data de 10.03.2017 mi sa adus la cunostinta ca sunt suspectat intrun dosar de talharie calificata si tot de atunci mi sa retinut cartea de identitate ... (vezi toată discuția)
Talharie calificata Serbanionut1234 Serbanionut1234 Buna seara . In data de 10.03.2017 mi sa adus la cunostinta ca sunt suspectat de o talharie calificata totodata din ziua aceea mi.a fost retinut si actul de ... (vezi toată discuția)
Retragere plângere CovaciCovaci CovaciCovaci Va salut domnilor. O problema as avea si eu. Acum 2 luni am fost talharit de bani si bunyri .am fost batut si privat de libertate. Am adus la politie in ... (vezi toată discuția)