avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare personal angajat in societati pe actiuni cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare personal angajat in societati pe actiuni cu capital majoritar de stat

Buna dimineata!
As dori sa ma lamuriti si pe mine daca personalului angajat in cadrul unei societati pe actiuni cu capital majoritar de stat i se aplica prevederile legii salarizarii unitare a personalului platit din fonduri publice.Mentionez ca actionarul majoritar este o primarie din tara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lavru , utilizator 12:17, 29 Martie 2018
Rog raspuns la intrebarea anterioara privind salarizarea intr-o institutie cu capital integral de stat (Consiliul Local ) De ce nu am beneficiat de noile hotarari privind salarizarea in institutii publice stiind ca cei care hotarasc , financiar /contabil sunt AGA , CA si Managerul si sunt numiti de catre Primarii sau Consilii Locale . De ce acestia sunt remunerati conform noii legislatii si noi angajatii nu avem nici macar o grila de salarizare ? V a multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale si alte drepturi Lavru Lavru Sunt angajat cu norma intreaga al unei societati comerciale unde statul , prin Consiliul Local si implicit Primaria , este actionar unic ( Administratia Piete ... (vezi toată discuția)
Noua lege de salarizare unitara - magistrati lucian1973 lucian1973 Buna ziua ! Va rog sa-mi comunicati, magistratii pe ce treapta de salarizare din grila vor fi incadrati ? Multumesc (vezi toată discuția)
Incadrare le l 330/2009 cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, Lucrez in sector bugetar, dar nu sunt functionar public. Sunt economist. Am terminat facultate particulara de 4 ani la zi pe sistemul vechi de ... (vezi toată discuția)