Bună seara, dețin un apartament în proprietate comună cu fostul meu soț, ap dobândi la 3 ani de la căsătorie . De 11 ani noi am divorțat de comun acord, iar copilul mi a fost încredințat mie, cu doi ani înainte de divorț soțul meu a plecat din țară și niciodată din 2005 și până acum el nu a mai locuit aici.În apartament locuiesc eu și fiica noastră care în curând va împlini 18 ani, putem să intenta proces de uzucapiune pt acest apartament?
Mulțumesc !
Puteți cere cota majoritara dacă aveți probe în acest sens.
Dacă nu aveți probe mai bine nu deschideți proces pentru ca soțul va avea dreptul la bani și dacă ii cere va trebui sa ii dați jumătate.
Nu are sens sa deschideți proces.
Divort
dianalipa
buna ziua.in urma cu o saptamana am intentat proces de divort sotului pt infidelitate.am o fetita de 11 ani ,eu nu am lucrat niciodata deci nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Divort
Antonia Laura
Situatia este urmatoarea:vreau sa divotez pentru ca el are alta relatie si avem o casa construita cu credit ipotecar pe 20 de ani.In cazul asta cum se impart ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
BDR
buna ziua
sotul meu a intentat actiune de divort anul trecut,mentionez ca avem un minor in varsta de 11 ani care mi-a fost incredintat mie .
sotul meu a ... (vezi toată discuția)