avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... eos ksi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

eos ksi

buna ziua in 2005-2006 am facut un abonament la orange pe care ulterior nu l-am mai platit,am ramas cu o datorie de 300-400 lei la ei....ieri am primit acasa un carton intr-un plic cu doua nr de telefon sa ii sun sau sa le trimit un sms...atat.....ce urmeaza?eu nu am un loc de munca si nici bunuri pe numele meu dar are sotul....plus de asta nu as vrea sa ma trezesc cu vreun nene executor pe la usa...
multumesc!!!bineinteles ca nu am sunat nici nu am trimis vreun sms
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2017
ancacatya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cod1958 , utilizator 23:47, 3 Aprilie 2017
Nu mai raspundeti la telefoane iar in situatia in care va apare un executor la usa in termen de 15 zile depuneti contestatia la executare.Sa va luati un avocat din oficiu daca nu va pricepeti,vedeti cind a fost intocmit dosarul ,cind a facut revenire executorul,etc,.Nu mai pomeniti de veniturile sotului decat ale dvs ,mai mult decat sigur ca ,aveti datoria prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Pot fi executat si daca da ce risc ? Dorky Dorky La finele anului 2012 am contractat un telefon cu abonament in valoare de 12€ pe o durata de 12 luni de la o societate afiliata Orange Romania. La ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)