avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Va. Rog. Ajutati. Eu am. Trecut. O. Masina. Pe. Numele. Meu. Si. Acum. Am. De. Platit. Multi. Bani. Dar. Eu. Nam. Masina. Nici acte. Decat. Cintract. vanzare. Cymparare. Pe. Scurt. Ma. Prostit. Pot. Sa. Radiez. Masina
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:57, 28 Martie 2017
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Daca ati achizitionat bun mobil,ati incheiat Cintract. vanzare. Cymparare.,cine v-a Prostit.?
Daca in evidenta fiscala detineti documente care atesta calitatea dv de unic proprietar asupra bunului mobil,in baza unui document legal de tranzactionare/instrainare puteti solicita radierea bunului mobil
Mai exista si alte variante pentru radiere auto
Reveniti cu precizari concrete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Marinatud Marinatud Pentru o mașină care s-a scos certificatul fiscal de la primărie pt radiere din circulație se mai plătește impozit de la această dată pana la radierea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta ... cornelescule cornelescule Bună ziua. As dori sa va întreb și dacă ma puteți ajuta cu o soluție la următoarea problema. Fiul soției mele a cumpărat o mașină și am fost de ... (vezi toată discuția)