avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Prelungire automata contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Prelungire automata contract de prestari servicii

Buna ziua,
cu privire la un contract de prestari servicii (materiale de constructii de exemplu), m-ar intelesa daca urmatoarea clauza mai este legala: "Contractul se prelungeste automat cu perioade de cate un an, daca niciuna din parti nu cere in scris incetarea acestuia cu 30 de zile inaintea expirarii".
Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2017
GabrielaMarze, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabrielaMarze , utilizator 12:15, 28 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns, de acest lucru aveam si eu cunostinta si folosesc aceasta clauza in contracte. Insa stiu ca, mai nou, in cazul contractelor cu furnizorii de servicii (ex vodafone) nu se mai permite prelungirea automata a contractelor in caz de nedenuntare, ci trebuie acordul clientului.
As vrea sa stiu daca aceasta regula se aplica si in cazul celorlalte tipuri de contracte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere / denumtare contract ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Suntem un furnizor si avem contracte cu mai multi clienti, de prestari servicii online. Clientul plateste in baza contractului doar ce servicii ... (vezi toată discuția)
Anulare contract orange VladCarlsson VladCarlsson Buna ziua, As dori sa stiu daca este posibila anularea unui contract cu firma Orange dupa trecerea perioadei minime contractuale desi clauzele contractuale ... (vezi toată discuția)
Contract expirat? mirelamaria mirelamaria Buna Ziua! Termenul contractului e trecut astfel: pana la 12.12.2007. La expirarea acestui termen in cazul in care nici una din parti nu denunta contractul ... (vezi toată discuția)