avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot sa ma pensionez anticipat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot sa ma pensionez anticipat

Buna ziua, sex feminin, an nastere februarie 1961, 36 ani munca, din care 20 gr.2 de munca. Cand ma pot pensiona anticipat si in ce conditii. Mmltumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:54, 29 Martie 2017
Limita de varsta la 57 de ani si 6 luni.
Pensie anticipata (fara penalizare) la 57 de ani.
Multumesc foarte mult, as fi vrut sa ies anul acesta dar daca penalizatea e mare sunt fortata sa mai stau
Pensia anticipata partiala (cu penalizare) este tot la 57 de ani.
Daca as depune dosarul luna viitoare care ar fi penalizarea?. Multumesc
Nu puteti depune dosarul inainte de februarie 2018.
Va fi respins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare pensionare anticipata tuilleries tuilleries Buna ziua. Am varsta de 58 de ani, 35 ani vechime. Care este penalizarea daca doresc sa depun dosarul pentru pensionare anticipata? Ce vechime ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Cind pot iesi la pensie anticipata partiala? Chivuta Dragos Chivuta Dragos Sint nascuta in mai 1961.Am 36 si6 luni vechime din care 15 si 4luni gr 2. Cin pot iesi la pensie anticipata partiala si cind la limita de virsta? (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie dupa 36 de ani lucrati in grupa ii de munca? ingerassweety ingerassweety Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate iesi la pensie, fara nicio problema, dupa 36 de ani de munca , lucrati in grupa a doua de munca ? In speranta ca ... (vezi toată discuția)