avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatoria in strainatate a cetatenilor minori
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatoria in strainatate a cetatenilor minori

Fiica mea are cetatenie dubla, romana si sarba. Locuim in Austria si vrem sa calatorim in Serbia. Pasaportul roman i-a expirat; cel sarbesc este valabil. Poate parasi tara cu pasaportul sarbesc, daca a intrat cu cel roman? Exista sansa sa avem probleme la intoarcerea in Austria?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:03, 29 Martie 2017
Nu vad ce problema sa aveti. Eventual le explicati ca pasaportul este expirat, va grabiti si nu aveti timpul necesar sa solicitati eliberarea unui alt pasaport. Sa ne scrieti daca ati intampinat greutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu copil in romania Teona Luca Teona Luca Pot sa intru in Romania din Serbia cu copilul fara procura sotului. Are certificat de nastere romanesc. (vezi toată discuția)
Casatorie Mihaelap28 Mihaelap28 Buna ziua,cu o intrebare va deranjez,nepoata mea are dubla cetățenie română_sârbă,provine din o romanca si un sarb ,are pașaport romanesc dar ar vrea si ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru serbia? iulian1958 iulian1958 Pentru o calatorie in Serbia e nevoie de pasaport ? Poate nu este locul potrivit unde sa pun o astfel de intrebare, dar poate stie cineva...(eventual un site, ... (vezi toată discuția)