avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere certificat de nastere si casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere certificat de nastere si casatorie

Buna ziua,sunt cetatean strain (Ucraina)si am redobandit cetatenia romana pe baza legii nr21/1991.Vroiam sa stiu procedura transcrierii certificatelor de nastere si de casatorie,daca se poate cumva depune actele printr-un avocat fara a fi nevoie de programare pentru ca este imposibil sa te programezi pe sit-ul primariei sec.1.Daca poate cineva sa ma ajute in legatura cu asta,va rog mult.Nu reusesc sa depun fara programare .
Cel mai recent răspuns: marius0957319989 , utilizator 10:40, 3 Aprilie 2017
Nu aveti alta solutie, decat sa va programati ori sa imputerniciti prin procura speciala pe cineva care sa se ocupe de problema dvs.
Sunt de acord sa imputernicesc pe cineva .Unde as putea contacta un avocat care sa se ocupe de asta?multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnregistrare casatorie efectuata in gibraltar luciancraiova luciancraiova Buna ziua, Cetatean roman casatorit cu cetatean mexican , in Gibraltar (apartine de UK), doresc sa inscriu casatoria in Romania, insa nu doresc la ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Subiect: transcrierea certificatului de nastere in abudhabi smilecenter smilecenter Am devenit cetatean Roman in luna mai 2013, am certificat de nastere emis in Emiratele Arabe, acum numai sunt rezident acolo.. pot sa fac transcrierea la ... (vezi toată discuția)