avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La ce autoritate poți apela pentru a inchide o firmă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La ce autoritate poți apela pentru a inchide o firmă de recrutare personal

Bună ziua,

Numele meu este Andreea, aș dori să aflu la ce instituție pot apela pentru a investiga dacă o firmă este în legalitate. Ți să precizez că este o firmă de recrutare daneză. Aceasta recrutează români si ucrainieni pentru a munci în ferme de porci sau vaci. Recent am descoperit că această firmă face contracte de muncă ilegale. De ex. Face contracte de ucenicie deși persoanele au peste 30 de ani (legea daneză interzice așa ceva; poți fi ucenic dacă ai între 18-30) etc. Vreau să știu unde mă pot întrepta cu reclamația, de ce autoritate poate Răspunde această firmă. Nu mai vreau să văd români luați de proști și exploați ca sclavii. Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 28 Martie 2017
Puteti sesiza autoritatile daneze ,institutiile din Romania nu au competente in verificarea aspectelor prezentate de dvs.
Puteti contacta Ambasada României la Copenhaga
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exploatare prin munca?! markomarius1 markomarius1 Buna ziua, As dori sa stiu daca, am desfasurat activitate prin munca, la un angajator dintr-o tara UE (Danemarca) si nu mi-au fost respectate drepturile cu ... (vezi toată discuția)
Montaj prost centrala termica la bloc, intra gazele in casa cvu cvu Buna ziua, Vecinul de dedesubt a montat prost centrala termica, evacuarea este lipita de perete, in loc sa fie macar la 30 cm distanta. Toate gazele de ... (vezi toată discuția)
Pesta porcină. are dsv, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție? vicky2015 vicky2015 are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie? sau orice alta autoritatie a statului? multumesc! (vezi toată discuția)