avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate inspector superior in cadrul ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate inspector superior in cadrul Compartimentului Contabilitatea Veniturilor si casier in cadrul Primariei

Buna ziua.
De 1 an, una din cele 2 casiere generale de la primarie a iesit la pensie, postul nefiind scos la concurs din motive necunoscute. Seful de serviciu DFPL a delegat verbal 4 persoane din Compartimentul Contabilitatea Veniturilor pentru a efectua incasari si platii (a prelua atributiile casierului iesit la pensie si in lipsa casierului care se afla in concediu de odihna sau concediu medical), prin rotatie.
Mentionam ca atributiile de inspector superior din cadrul Compartimentului de Contabilitatea Veniturilor, au ramas neschimbate, in plus intrand in sarcinile de serviciu, nespecificate de fisa postului, si sarcinile postului de casier.
Exista baza legala de a indeplinii cele 2 functii, respectiv de inspector superior , avand ca atributii verificarea actelor de casa si trezorerie, si de a efectua incasari zilnice la aceeiasi institutie si compartiment? Sau este un abuz?
Cu deosebit respect

Alte discuții în legătură

Delegare sarcini de serviciu post vacant functie publica in primarie DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, 1. La inceputul anului 2018 primarul a delegat prin dispozitie atributiile postului de contabil referent superior grad.5 casierului primariei ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii responsabil compartiment financiar contabil ionut c ionut c Buna ziua! De la 01 iulie responsabilul compartimentului finaciar-contabil, functionar public, a iesit la pensie pentru limita de varsta. Cum se procedeaza in ... (vezi toată discuția)
Fisa post casier valuta t.simona t.simona Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model pt Fisa postului casier valuta. Multumesc Simona (vezi toată discuția)