avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa constestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa constestatie

Buna ziua,

Vreau sa constest un proces-verbal de contraventie.Stiam ca se plateste o taxa dar cineva mi-a spus ca nu mai trebuie ca a fost anulata.

Intrebare:Trebuie sa platesc o astfel de taxa? Si daca da cum se numeste?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: asaofi , utilizator 17:23, 28 Martie 2017
Taxa este de timbru judiciar pe care o achitati la administratia fiscala la care sunteti arondat cf CI.
Art. 19
In materie contraventionala, plangerea impotriva procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei, precum si calea de atac impotriva hotararii pronuntate se taxeaza cu 20 lei.
Din OUG 80/2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv de contravenție Andrei6 Andrei6 Bună seara! Am depus astăzi plângerea și actele necesare înaintării contestării unui proces verbal de contravenție. Totuși, nu mi s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! Îmi puteți spune cât este taxa la judecpentru ... Petruchirecut Petruchirecut Bună seara! Îmi puteți spune cât este taxa la judecpentru contestarea unei amenzi abuzive care încalcă constituția, privind obligativitatea purtării ... (vezi toată discuția)
Actele care se ataºeazã unei plângeri contravenþionale ºi taxa de timbru C.Geta C.Geta buna seara.in afara de pv-2ex ci -2ex contestatie -2ex ce alte acte sau taxe mai trebuiesc depuse la dosar pentru o contestatie a unui pv de ... (vezi toată discuția)