avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună seara! Îmi puteți spune cât este taxa la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună seara! Îmi puteți spune cât este taxa la judecpentru ...

Bună seara!
Îmi puteți spune cât este taxa la judecpentru contestarea unei amenzi abuzive care încalcă constituția, privind obligativitatea purtării măștii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
art. 19 din OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru: „În materie contravențională, plângerea împotriva procesului-verbal de constatare și sancționare a contravenției, precum și calea de atac împotriva hotărârii pronunțate, se taxează cu 20 lei.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa constestatie Nicu1890 Nicu1890 Buna ziua, Vreau sa constest un proces-verbal de contraventie.Stiam ca se plateste o taxa dar cineva mi-a spus ca nu mai trebuie ca a fost ... (vezi toată discuția)
Contestare pv de contravenție Andrei6 Andrei6 Bună seara! Am depus astăzi plângerea și actele necesare înaintării contestării unui proces verbal de contravenție. Totuși, nu mi s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Actele care se ataºeazã unei plângeri contravenþionale ºi taxa de timbru C.Geta C.Geta buna seara.in afara de pv-2ex ci -2ex contestatie -2ex ce alte acte sau taxe mai trebuiesc depuse la dosar pentru o contestatie a unui pv de ... (vezi toată discuția)