Aveti idee daca o persoana "Y" sa zicem... care a fost condamnata cu suspendare sau care printre altele are o poprire uriasa pe salariu aparuta in urma unui proces penal care s-a terminat prost pentru el...
...poate pati ceva la o a doua condamnare? Adica o decizie nefavorabila lui...
Pe scurt, exista un individ, repet, "Y" care observ ca mai nou si-a gasit alta victima sa zicem "X"...
Acesta, "Y"... continua in a face anumite "chestii" (din motive de siguranta personala a lui "X" nu o sa intru in amanunte).
Din sursele pe care le am "Y" ar fi avut ceva procese penale in trecut cu terti in care a fost implicat pana la gat in calitate de parat, dar din care a scapat ca prin urechile acului.
Ceea ce stiu eu, cea mai "dureroasa" decizie a Instantei ar fi in prezent o poprire pe salariul lui "Y", dar si aici s-a scos, deoarece pe unde a lucrat si lucreaza in prezent, a facut tot posibilul sa se inteleaga cu patronul sa nu-i treaca in conctract sume reale pentru ca, logic, statul roman sa nu prea aiba ce sa-i ia, facand doar contracte de colaborare, pe un numar minim de ore
Asa cum spuneam mai sus, din pacate observ ca "Y" nu se potoleste cu anumite "activitati", astfel ca daca "X" l-ar actiona maine in judecata pe "Y" iar cel din urma ar pierde, ce s-ar intampla cu individul "Y"?
Totusi, pentru ca nu stapanesc atat de bine termenii avocatesti, as mai avea trei intrebari suplimentare.
1, Mai sus cand v-ati referit la "condamnare definitiva" ati luat in calcul condamnarea cu suspendare la care am facut referire?
Altfel spus, "condamnarea cu suspendare" intra la categoria "definitiva", implicit penala?
2. O decizie in urma unui proces penal in genul "poprire pe salariu" asa cum are el acum, este tot un fel de condamnare?
Din cate stiu, decizia Instantei a fost data in urma unui dosar in care a existat o vctima ce a suferit rani majore dupa o altercatie, pe scurt, dupa ce a luat bataie de la un grup din care facea partea si "Y",
3. Poate exista in decizia Instantei condamnare cu suspendare si plata unor daune?
Intreb deoarece nu-mi sunt prea clare "actiunile" din trecut ale lui "Y", insa stiu 100% ca acesta nu a dus o viata tocmai linistita, facand vizite destul de dese la Procuratura si Tribunal.