avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii catre lichidator judiciar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii catre lichidator judiciar

Buna ziua.
Intreb aici in speranta unui raspuns/sfat.
Am primit astazi o instiintare de la un lichidator judiciar care reprezinta o firma ce nu mai exista.(de caldura a orasului). In urma cu 7 ani cand am pus centrala (altfel nu se putea) eram pe 0 cu datoriile la ei. Astazo a venit hartia ca avem de platit 300 lei 60 debit, 220 penalizari. Nu inteleg de unde si de cand sunt. De ce am fost instiintati abia acum? Ce pot face? Dau curs si merg la ei pe cale amiabila? As plati daca as sti ca as avea datorii neplatite, dar mi se pare absurd dupa 10 ani sa vii sa spui ca nu am platit atunci. In acest timp de ce nu ne-au instiintat? Societatea nu mai exista de cativa ani buni... Multumesc

Alte discuții în legătură

Dupa 8 ani, firma ne-a amendat din senin. ContSters261750 ContSters261750 buna seara. Mama mea a avut in 1999 un abonament la o retea de telefonie mobila. A decis sa renunte la abonament si nu a mai platit ultima factura. Abonamentul ... (vezi toată discuția)
Debransarea locatarilor inca bransati la sistemul de stat de termoficare mirrrela mirrrela Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva o baza legala in care se poate rezilia contractul cu firma de stat de termoficare din oras. Mentionez ca este vorba ... (vezi toată discuția)
Calcularea datoriei catre o firma de recuperari creante meme1234 meme1234 as dori sa stiu atunci cand o datorie ajunge la firma de recuperari creante, firma respectiva, ce suma poate reclama cu temei legal? ma refer cat restanta ... (vezi toată discuția)