Buna ziua,
Am si eu o rugaminte cum sa imi scriu mai exact o notificare pentru incetarea activitatii in perioada de proba, deoarece mi sa comunicat sa o scriu eu de mana . O firma de renume si nu aveti formulare tipizate? Multumesc si astept raspuns.#-o#-o#-o
Subsemnata/ul ........................................... avand domiciliul in ___________ nr. _______, CNP.............................., avand functia de ....... in cadul S.C. .................., cu sediul in .........., formulez prezenta
NOTIFICARE
de incetare a contractului individual de munca in temeiul art. 31 alin. (1) alin. (3), inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor cu nr. .. din data de .. , incepand cu data de ......
Prezenta notificare poate fi contestata in termen de 45 de zile calendaristice de la data comunicarii la Tribunalul ..........
Am fost concediat de la O.C.P.I.Teleorman din funcția de consilier achiziții fiind in perioada de proba.Doresc sa stiu daca raportul de verificare a aptitudinilor si notificarea de incetare a CIM sint eliberate de acelasi compartiment