avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CV
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CV

Buna seara. Va rog sa imi spuneti daca in CV se trece neaparat toata experienta de munca a unui om sau se poate trece ultimul loc de munca sau ultimul loc de munca la care a activat cel mai mult, daca acea persoana a schimbat de exemplu 10 locuri de munca? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2017
sergiu2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 00:08, 30 Martie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

CV-ul va reprezinta pe d-voastra, asa cum doriti sa va prezentati in fata potentialului angajator.
Este foarte important sa nu prezentati date false; sigur nu va fi in avantajul d-voastra sa se descopere asta ulterior.
In ceea ce priveste experienta in munca, este chiar recomandat sa treceti doar locurile de munca ce v-au oferit experienta relevanta pentru postul unde aplicati. Daca aplicati pentru postul de inginer chimist, de exemplu, nu cred ca angajatorul va fi interesat de faptul ca ati lucrat la Mc in facultate :D

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un cv o infractiune? maius74 maius74 Buna seara. Am o cumnata care a apelat la mine sa ii fac un cv si sa i-l printez sa mearga la un interviu. Problema este ca ea a trecut pe ciorna niste locuri ... (vezi toată discuția)
Publicitatea locurilor de munca ContSters87904 ContSters87904 As dori sa stiu daca firmele private au obligativitatea publicitatii locurilor de munca sau doar statul, deoarece nu imi explic cum pe ejobs dau anunturi mii ... (vezi toată discuția)
Mintitul in cv elpatron elpatron Am vazut ca tot mai multe persoane mint in CV. Eu nu am experienta si cineva mi-a zis sa mint ca am lucrat, dar a dat firma faliment ca nu au cum sa ma ... (vezi toată discuția)