avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna ziua as dori o informatie prietena mea a fost in somaj si a ramas insarcinata, dupa care a depus actele pentru concediu medical si acum a nascut si vrea sa imi iau eu indemnizatia pentru cresterea copilului pt ca eu lucrez, dar am aflat ca daca ea este in concediu medical nu pot sa depun actele pentru mine ca sa iau indemnizatie ce trebuie sa facem specific ca nu suntem casatoriti Multumim

Alte discuții în legătură

Somera si insarcinata betty_dumy betty_dumy am si eu o nelamurire,sunt somera din data de 5-01-2009, am ramas insarcinata si am DPN (data probabila de astere) pe 9-12 2009. am intrebat la somaj ce acte ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)
Din somaj in concediu medical prenatal, postnatal si apoi in ccc ana.avasiicii ana.avasiicii 1. Am fost concediata colectiv (mi s-a inchis unitatea unde lucram) si acum imi fac actele pt somaj. Sunt insarcinata si mai am 2 sapt. jumatate pana nasc. Pot ... (vezi toată discuția)