avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie exterior balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie exterior balcon

Am constatat ca apar fisuri intre tencuiala si zidul balconului meu.
Deoarece face parte din fatada blocului si stiu ca va fi nevoie de instalarea unor schele, eu vreau sa suport cheltuieli de reparatie dar nu vreau sa imi asum responsabilitatea lucrarii. Oare cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: adisnaie , utilizator 21:25, 31 Martie 2017
Responsabilitatea executiei lucrarii apartine asociatiei inclusiv in privinta costurilor intrucat fatada apartine partilor comune chiar daca este vorba despre exteriorul balconului individual.
Notificati in scris presedintele asociatiei sa constate fisurile si sa ia masuri pentru repararea fatadei.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2017
cyan, moderator
Sesizati oficial presedintele de asociatie
Acesta poate decide daca ete necesara interventie rapida sau se poate astepta pana la interventia asupra intregii fatade a imobilului
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii fatade in condominiu tibiolah tibiolah Locuiesc intr-un condomeniu, bloc P+10 , imobil dat in folosinta in anul 1981, constructie beton prefabricat din panouri mari si cu balcoane prefabricate din ... (vezi toată discuția)
Tencuiala balcon cazuta shakuri shakuri Vecina de de la etajul 2 si-a placata cu polistiren si spune ca datorita tencuielii de la balconul meu ,care este deasupra, i se infiltreaza apa in balconul ... (vezi toată discuția)
Reparatie fatada odishor odishor Buna ziua revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare: apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)