avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare bloc

Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca blocul e restant la radet mai beneficiaza de anvelopare?Noi suntem debransati de la radet de 2ani.Cu stima, Dana
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 16:22, 31 Martie 2017
Nu este nicio legatura intre reabilitare si datoriile catre furnizorii de utilitati.
Nu are legatura executarea modernizarii energetice si eventualele debite acumulate la furnizorii de utilitati
Dar primaria are legatura cu datoria la furnizor? Multe persone spun ca nu o sa benificem de anvelopare .Suntem pe lista pt.anul 2018 primavara.Cu stima,Dana
Din moment ce sunteti pe lista se intelege ca nu este nicio legatura intre datoria dvs la furnizor si primarie.
Altfel nu erati pe lista!
Reabilitarea blocului se face cu fonduri europene 50 % , 30 % primaria si 20 % asociatia ? si acum intrebarea :
- De unde platiti acei 20 % cand sunteti datori la furnizori ? oare primaria nu tine cont ca avand datorii nu puteti beneficia de acest lucru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet constanta anul trecut in martie am cumparat ... xeni1983 xeni1983 DEBRANSARE RADET Constanta Anul trecut in martie am cumparat un apartament. Am comunicat asociatie ca doresc debransare de la RADET. Mi s-a spus ca se va ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc Dana653 Dana653 Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a vehiculat la o sedinta urmatoarele ipoteze, pe care as dori sa le verific cu dvs: 1. din ... (vezi toată discuția)
Anvelopare bloc cu două scări și două asociații: cum se procedează când doar una dintre ele are dosarul aprobat? EUGENIA49 EUGENIA49 Un bloc cu 2 scări dar cu 2 asociații una din scări vor să anvelopeze blocul au tot dosarul aprobat .Cealaltă scara nu are dosar intocmit ptr. anvelopare ... (vezi toată discuția)