avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Stare civila - solicitare sentinta divort la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Stare civila - solicitare sentinta divort la schimbarea pasaportului

De ce dupa 15 ani de la divort ca sa-mi schimb pasaportul imi trebuie de fiecare data sentinta de divort desi am numele meu?In nici o tara din europa nu se cer documente de stare civila pentru pasaport..chiar trebuie sa mi se aminteasca de fiecare data o trauma din tinerete,este normal?

Alte discuții în legătură

Pașaport crds după divort C. A C. A Locuiesc în străinătate și tot aici am și divorțat în anul 2006. Dupa divort am înregistrat sentința și în România, aceasta rămânând ... (vezi toată discuția)
Divortul unui cetatean roman in ue Admin.John Admin.John Daca am divortat in UE ,trebuie neaparat sa anunt si statul roman prin proces la tribunal, fiind tot cetatean roman? (vezi toată discuția)
Hotarare divort definitiva- cetatean roman domiciliul in strainatate rxnvlp rxnvlp Buna ziua, in octombrie 2013 Judecatoria Iasi a decis sentinta definitiva si irevocabila de divort, prin acord, fara minori. In martie 2014 aceasta ... (vezi toată discuția)