avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... dubla specializare facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

dubla specializare facultate

Ce inseamna dubla specializare? Nu stiu cum e legea, daca puteti sa imi explicati cum functioneaza dubla specializare in general.

Daca sunt anul 1 la o facultate pot sa-mi aleg o a doua specializare? Si daca da, merge sa trec si la alta facultate (ex. de la stiinte sociale la teologie).
Cel mai recent răspuns: Psihosex , utilizator 23:09, 29 Martie 2017
Cred ca secretariatul facultatii unde sunteti student ar trebui sa fie in masura sa va dea aceste clarificari, sau daca nu, atunci secretariatul celei de a 2-a facultati!
Si daca tot sunt neclaritati, verificati daca si care dintre cele 2 facultati are si Facultate de Drept, si intrebati acolo, ar trebui sa se stie!
Daca nu si nu, atunci doar la Ministerul Educatiei!
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2017
Psihosex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiat in drept sau licentiat in stiinte juridice? nn1953 nn1953 Buna ziua. Am o neclaritate,respectiv la terminarea facultatii de drept specializarea drept, pe diploma de licenta va scrie Licentiat in drept sau licentiat ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Facultate - profesorul nu mi-a trecut nota in catalog Obliterate Obliterate Buna ziua.Sunt stundent, si o doamna profesoara nu mi-a trecut o nota la secretariat.Din cauza asta eu nu pot sa trec in anul urmator si nu pot primi ... (vezi toată discuția)