avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca

Va salut cu respect. Am o nelamurire cu un contract de munca. Pe el scrie sus " contract de prestari servicii"
"Nr 18/25.01.2017"
Deci el apare a fi intocmit in 25.01.2017.nu?
Iar pe ultima pagina a lui scrie " prezentul contract s-a incheiat in data de 04.01.2017 la sediul......cu un numar de VIII capitole si 12 articole in 2 exemplare pentru fiecare parte". In privinta incalcarii unui articol...acest contract mai are valoare in instanta? este o greseala si o neconcordanta. Eu stiu ca un contract trebuie sa aibe un numar de inregistrare si o data. data aceasta este cea la care a fost emis contractul nu? Adica nu se poate ca un contract sa fie semnat mai devreme si inregistrat mai tarziu.nu?

Va multumesc.fierb de nerabdare daca acest lucru imi poate aduce o salvare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 30 Martie 2017
Ceea ce spuneti dvs nu este un c.i.m., ci un contract de prestari servicii care nu se supune legislatiei muncii.

Exista posibilitatea ca un contact sa fie semnat la o data si apoi inregistrat in alta zi, ceea ce nu afecteaza valabilitatea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expunerea faptelor la cedo oradea_onel oradea_onel Buna ziua, Expunerea faptelor incepe la Capitolul E din cerere cu punctul 34. In instructiuni scrie ca trebuiesc folosite doar cele 3 pagini numerotate cu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ContSters71676 ContSters71676 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot sa aflu daca contractul de munca pe care il am este inregistrat la ITM,daca atunci cand l-am semnat nu avea nici un numar de ... (vezi toată discuția)
Corectitudine si legalitate clauza contract Geo_2008 Geo_2008 CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII Nr. ....... / ............................. III. DURATA CONTRACTULUI : 3.1. Contractul se încheie pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)