avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! In speta administratorul unui bloc a cerut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! In speta administratorul unui bloc a cerut rezilierea ...

Buna ziua! In speta administratorul unui bloc a cerut rezilierea contractului de prestari servicii pfa cu mentiunea ca in termen de 30 zile v-a incheia contractul . Sunt obligata sa o tin 30 zile daca am gasit alta firma de administrare si s-a incheiat ultimul dosar de luna ? Ma puteti ajuta si cu un articol clar de lege sa ma pot documenta mai bine? Multumesc pentru eventualele raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: Iulia.P18 , utilizator 01:22, 11 Februarie 2025
Buna ziua, depinde ce clauze contractuale ati semnat.
Sunt de acord cu afirmatia d-nei avocat.
Practic, nu cred ca ati rupt relatiile chiar asa de rau... Ma gandesc la situatia in care ultima luna lucrata de catre dvs. ar trebui platita de catre asociatie. Intelegeti, da?
Daca va mai pretinde sa mai lucrati inca o luna, atunci trebuie sa fiti platita pentru serviciul prestat si fiecare isi vede de treaba.
In alta ordine de idei, nu inteleg din ce cauza :
... In speta administratorul unui bloc a cerut rezilierea contractului de prestari servicii pfa cu mentiunea ca in termen de 30 zile v-a incheia contractul .

Dvs. ati avut incheiat un contract de prestari de servicii PFA, incheiat cu Asociatia..., contract semnat de catre presedintele asociatiei, nu de catre administratorul blocului, care nu conduce asociatia, ci este la randul lui angajat. Sau ati scris din greseala administratorul in loc de presedintele
In alta ordine de idei, si dvs. si asociatia aveti tot interesul ca predarea-primirea documentelor sa se faca cat mai amianil posibil.
Succes!
Imi pare rau pentru greseala de exprimare. Acum mi-am dat seaman ca nu suna tocmai corect problema prezentata.
Revin cu problema : Eu sunt presedintele blocului care a preluat manfdatul cu o firma de administrare aleasa inainte de a fi eu numinta in functie, aceasta firma a solicitat rezilierea contarctului cu termen de 30 zile , intre timp am gasit o firma noua si am semnat cu aceasta inainte sa treaca aceste 30 zile . Din motive de nereguli in gestiune am solicitat sa se faca predarea - primirea mai devreme cu 4 zile pana la indeplinirea celor 30 zile. Aceasta a refuzat spunand ca trebuie neaparat sa se faca cele 30 zile. Mentionez ca este un PFA cu contact de prestari servicii. Acesta are previz de 30 zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract FLORINA1979 FLORINA1979 Am incheiat un contract de prestari servicii cu o forma de administratie condominiu pentru blocul in care sunt presedinte, contract incheiat pe data de 18 Ian. ... (vezi toată discuția)
Refuzul fostului administrator de a preda actele mmartel82 mmartel82 Va aduc in dezbatere urmatoarea speta la care am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; In luna aprilie al anului curent a avut loc Adunarea Generala a unei ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract administrator/asociatie de locatari automobilistul automobilistul la inceputul lunii mai am fost numit in functia de presedinte al asociatiei de locatari din blocul in care locuiesc. nu ma consider persoana potrivita pentru ... (vezi toată discuția)