avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dreptate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dreptate

Sunt o tânără in varsta de 19 ani. Sunt amenintata si santajata de fostul iubit. Tin sa precizez faptul ca am fost batuta de nenumarate ori de el si mereu mi-a fost frica sau jena sa merg la politie. Ma ameninta in continuare ca imi va face rău sau va pune pe altcineva. Îmi este frica de el si nu stiu ce sa fac. Ce ar trebui sa fac? Cum să procedez?
Puteti depune plangere penala.
Daca aveti probe va poate ajuta.
Legal,pentru protectie personala exact in astfel de cazuri, dar si exterior, stradal, la magazinele cu articole de vanatoare si pescuit, se gaseste de vanzare spray cu piper, pentru autoaparare! Megeti cat de repede si luati-va unul!
Pasul urmator, depuneti o plangere la Poilitie si cereti sa vi se spuna ce aveti de facut pentru a vi se elibera un ordin restrictie pentru agresor! Dati detalii cat mai multe, si faceti o copie xerox, pe care sa vi se puna nr de inregistrare si data, cand o depuneti!
Nu il iertati, caci va riscati viata si sanatatea!
Depuneti urgent plangere penala, daca aveti vatamari mergeti sa va scoateti CML.
Pentru a proba infractiunea aveti dreptul sa depuneti procurorului o cerere motivată prin care sa solicitati interceptarea/inregistrarea comunicaţiilor sau a oricăror tipuri de comunicări efectuate prin orice mijloc de comunicare.
Daca aveti posibilitatea puteti sa inregistrati si dvs discutiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre citatii alexlex alexlex Buna ziua,acum o luna m-am autoaparat folosind un spray paralizant,mirosul deranjant din scara blocului a alertat vecinii ce au chemat politia.Din auzite ... (vezi toată discuția)
Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva unui fost prieten ema.silas@yahoo.com ema.silas@yahoo.com Am o problema cu un fost prieten care a fost condamnat laolalta cu mine,amandoi am avut pedepse diferite eu mai putin iar el mai mult.Dupa ce s-a eliberat a ... (vezi toată discuția)