avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere împotriva unui fost prieten
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere împotriva unui fost prieten

Am o problema cu un fost prieten care a fost condamnat laolalta cu mine,amandoi am avut pedepse diferite eu mai putin iar el mai mult.Dupa ce s-a eliberat a inceput sa ma ameninte sa i dau o suma de bani deoarece din cauza mea a executat doi ani de puscarie,iar pe deasupra m-a si lovit..Oare ce as putea face??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:45, 24 Septembrie 2017
Depuneti plangere penala, mergeti sa va scoateti CML.
Aveti alte probe care sa sustina acuzatia? au fost martori care au vazut agresiunea? aveti mesaje scrise in care va ameninta?
Fapta lui constituie infracțiunea de șantaj.
Daca depuneti plângere penală si se dovedește va ajunge dupa gratii dupa condamnare.

Voi stiti care este situația dar este ilegal cum procedează.
Pe ce fapta ati fost condamnați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptate Justm3dee Justm3dee Sunt o tânără in varsta de 19 ani. Sunt amenintata si santajata de fostul iubit. Tin sa precizez faptul ca am fost batuta de nenumarate ori de el si mereu ... (vezi toată discuția)
Abuz agent de pază RendezJohn RendezJohn Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Gravida agresată beatrice79 beatrice79 Buna ziua, ieri am fost agresată de niște vecine, sunt însărcinată in 9 săptămâni, am fost lovită in burta, am fost adusă la spital și ma țin ... (vezi toată discuția)