avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gravida agresată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gravida agresată

Buna ziua, ieri am fost agresată de niște vecine, sunt însărcinată in 9 săptămâni, am fost lovită in burta, am fost adusă la spital și ma țin pentru monitorizare cu diagnostic Amenințare de avort.
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa depuneti plangere penala. Sa mergeti sa va scoateti CML.
Aveti martori care sa confirme situatia de fapt?
Da am martori și cei de la spital care m-au văzut m-au internat cu Amenințare de avort
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
trandafir2, moderator
Este in regula, depuneti plangere penala asa cum v-am spus.
In termen de 3 luni, depuneti plangere prealabila pentru infractiunea de loviri sau alte violente.

Pastrati toate actele medicale .

Solicitati emiterea unui certificat medico-legal, care sa ateste zilele de ingrijiri medicale suferite .(care nu se confunda cu cele de spitalizare ).

Actiunea penala este pusa in miscare la plangerea prealabila.

Fara acest act, de sesizare a organelor judiciare, nu pot fi efectuate acte de cercetare penala.

Aceasta trebuie depusa in termen , altminteri este apreciata drept tardiva.

Indicati probatoriile in plangerea prealabila.

Mentionati faptul ca va constituiti parte civila si solicitati o suma de bani considerabila, reprezentand daune morale.

Daunele materiale trebuie demonstrate prin inscrisuri.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac dac am fost batut? Iulia margean Iulia margean Am fost batut de 2 baieti in data de 23 decembrie 2019 fara sa fiu vinovat.Nu stiu unde mau lovit sau cu ce ca eu am cazut jos si nu am mai stiu nimik.Am ... (vezi toată discuția)
Agresat de doi indivizi ioana_ioanasca ioana_ioanasca Aseara am fost sa-mi felicit un prieten si m-am trezit cu doi indivizi in spatele meu, am vrut sa plec acasa dar afara m-au batut, am reusit sa scap si am fost ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni neftali neftali Bună ziua! Vă rog să mă ajutati cu niste raspunsuri! Multumesc! 1) M-a lovit o mașină pe trecerea de pietoni.Soferul implicat m-a dus la spital. În ... (vezi toată discuția)