avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizatie/Aviz de construire - amenajare loc de veci
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizatie/Aviz de construire - amenajare loc de veci

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in privinta acesti aspect:
dorim sa amenajam cu dale de piatra (farà fundatie) spatiul ingust care se afla in jurul mormantului tatalui nostru; dalele sunt necesare deoarece spatiul care il inconjuara este din pamant; preotul ne- a spus ca avem nevoie de un aviz de construire pe care il obtinem de la el ( se intelege, contra cost); faptul ma deranjeaza, tinand cont ca, el este administrator si el este obligat sa amenajaze. Legal, cine are dreptate?
Cu consideratie
Cel mai recent răspuns: avocat_coltuc , utilizator 12:44, 30 Martie 2017
Dvs.trebuie sa obtineti avizul.Puteti sa l obtineti singur,fara sa platiti preotul

Al vostru :beta:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari monumente funerare Ionutbog Ionutbog Buna ziua! As dori sa-i fac bunicului meu o lucrare funerara pentru amenajarea mormantului. Aceasta lucrare presupune construirea unei borduri in jurul ... (vezi toată discuția)
O noua biserica intre blocuri vollu vollu Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a actiona in instanta impotriva unei autorizatii de constructie data de primarie unei biserici care ... (vezi toată discuția)
Taxa "bisericeasca" ? Costi2017 Costi2017 Buna seara, Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)