avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Habitatie viagera , cumpararea apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Habitatie viagera , cumpararea apartamentului

Buna ziua , sunt trecuta intr un contract de vanzare cumparare persoana cu dreptul la habitatie viagera . Daca eu achit acest apartament catre cei ce sunt proprietari ce acte se vor intocmi ? Fac un alt contract de vanzare cumparare ? Va multumesc anticipat !
Da, o vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare "conventie de constituire a unui drept de habitatie viagera" valy_ungur valy_ungur [b]Buna ziua, In urma cu aproximativ patru luni am incheiat un contract cu o persoana : CONVENTIE DE CONSTITUIRE A UNUI DREPT DE HABITATIE VIAGERA ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie viagera SophiaMS SophiaMS Buna ziua, In urma cu 1 an, am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera, cu o vecina de care am grija si o ajut ori de cate ... (vezi toată discuția)
Clauza viagera in contractele de vanzare cumparare doruba doruba Intrebare: E posibil pentru un proprietar cu clauza viagera (dupa semnarea actelor de vanzare cumparare unor terti) sa gireze cu locuinta in scopul obtinerii ... (vezi toată discuția)