avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA de la distanta - procura sau mandat?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA de la distanta - procura sau mandat?

Buna ziua,

Momentan nu locuiesc in tara si nu ma pot deplasa decat pentru un weekend in Romania in urmatoarea luna.
As vrea cat de curand sa imputernicesc pe un membru al familiei sa infiinteze un PFA pe numele meu.
Pentru asta voi apela la un notariat. Nu sunt sigur ce imputernicire este necesara. Ar fi doua variante:
Mandat commercial sau o simpla procura.
Ma puteti aviza?

O alta varianta ar fi sa apelez la o firma de infiintari, dar nu sunt sigur care sunt pasii unde este nevoie de semnatura mea si de prezenta:
Ex. Depunere cerere la Registrul comertului; Depunere cerere la finante.
Pot rezolva cu un singur drum? (ex. Completare si semnare cerere) apoi sa ridice un membru al familiei documentele cand sunt gata?
Mersi,
Adrian
Cel mai recent răspuns: tempo55 , utilizator 11:34, 30 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma dutch dutch As vrea sa stiu ce fel de imputernicire trebuie ca sa mearga cineva la Registrul Comertului si sa rezerve denumirea societatii in numele meu, nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Procura notariala infiintare pfa ana_maria1 ana_maria1 buna ziua Stie cineva ce trebuie exact trecut in procura notariala?Sotul ma deleaga pe mine pt a infiinta,autoriza un pfa pe numele lui cu sediul in alt ... (vezi toată discuția)
Procura si testament ContSters83715 ContSters83715 1) pentru o procura valabila (facuta de cetateni simpli), cati semnatari trebuie sa fie? (cati au dreptul sa fie tot din aceeasi familie?) 2) pentru un ... (vezi toată discuția)